Modele verighete – verighetele minimaliste sunt în top

Verighete aur
Verighete Aur

Ești la curent cu faptul că există topuri chiar și atunci când vorbim despre verighete? Ei bine, pe primele locuri în topul verighetelor se numără și acele verighete minimaliste, care nu ies în evidență prin mărimea pe care o au, ele fiind foarte mici. Prin ce ies ele în evidență, dacă nu prin mărime și amploare? Verighetele de acest fel ies în evidență prin materialele din care sunt confecționate. Astfel, putem vorbi despre verighete aur sau putem vorbi despre verighete diamant, care, la cerere, se pot încadra foarte bine în această categorie. Ba mai mult de-atât, chiar și acel inel de logodnă pe care vrei să-l cumperi s-ar putea să fie unul care se evidențează prin material, ci nu prim mărime.

Iar dacă tot am adus în discuție aceste verighete minimaliste, verighetele din aur sau din argint, vreau să te întreb dacă pentru tine au aceeași valoare sau dacă le vezi precum cele obișnuite? De foarte multe ori, în urma unor studii, s-a realizat faptul că minimalimsul este mult mai apreciat de către persoanele modeste, decât de cele cu un statut social înalt. Sau dimpotrivă, putem vorbi despre un procent de 50% care preferă verighete minimaliste și un procent asemănător care le preferă pe cele care ies în evidență. Femeile sunt, în general, cele care pun mult mai mult preț pe detalii și pe mărimea verighetei pe care tocmai urmează să o poarte pentru câțiva ani, până când aceasta va fi înlocuită. Ele sunt și cele care apreciază verighetele ca fiind verighete ieftine sau verighete mai scumpe. De obicei, bărbații se conformează, cu atât mai mult cu cât vor ce este mai bine pentru viitoarea lor soție. Nu știu cât de importante sunt pentru tine aceste aspecte. Cert este faptul că, la general vorbind, s-a constatat că în ultima aperioadă acele modele verighete minimaliste sunt mult mai apreciate decât cele care ies prea mult în evidență.

Verighete aur galben
Verighete Aur Galben

Prin aceste modele verighete minimaliste, fie ele verighete ieftine sau nu, se deduce faptul că cei care le-au achiziționat au gusturi sofisticate. Ba mai mult, se crede despre astfel de clienți că nu le place să se fălească cu achizițiile pe care și le pot permite, mizând, mai degrabă, pe bun gust și rafinament, decât pe ideea de a fi impunător. Tu și soția ta sunteți de aceeași părere? Tu și soțul tău v-ați gândit la astfel de modele verighete? Fie că sunt verighete aur, alb sau galben, fie că sunt alte modele verighete, este extrem de important ca acestea să vă definească în totalitate. În funcție de imaginea pe care vreți să o atrageți asupra voastră, dar și în funcție de ceea ce vă doriți, puteți achiziționa verighete mai mari sau mai mici. Modelele sunt, de altfel, variate, ca urmare nu va fi o problemă stocul sau numărul acestora. Decideți împreună care sunt acele modele de verighete aur care vi se potrivesc cel mai bine! Calculați cu grijă bugetul și nu uitați că, de fapt, aceste verighete nu sunt decât o mică parte din dragostea pe care v-o purtați!